Kako mogu kupiti Articoolisan proizvode?

Sve dostupne Articoolisan proizvode možete kupiti u našem online shopu na www.art.ba. Vrijeme dostave za proizvode kupljene www.art.ba je 5 do 7 dana.

Da li mogu pogledati Articoolisan proizvode prije kupovine?

Da, naše proizvode možete pogledati u Articoolisan modern art shopu koji se nalazi na adresi Zelenih beretki 10. Napomena: Articoolisan modern art shop trenutno ne radi zbog pandemije. Sve artikle možete naručiti na www.art.ba. 

Kako se vrši plaćanje?

Za online kupovinu plaćanje vršite putem servisa za online plaćanje Monri Payments ili možete platiti  gotovinom dostavljaču prilikom isporuke i preuzimanja artikla na adresi.

Da li je ONLINE kupovina sigurna?

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i Monri servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Koja je cijena poštarine?

Dostava za Sarajevo je besplatna, a cijena poštarine svih naših artikala za BiH je 7 KM.

Da li šaljete radove u inostranstvo?

Da, cijena poštarine ovisi od lokacije na kojoj se nalazite. Za takvu narudžbu potrebno je da nam se obratite na email prodaja@art.ba.

Da li mogu otkazati narudžbu?

Narudžbu za online kupovinu možete otkazati u roku od 48 sati nakon obavljene kupovine tako što ćete kontaktirati našu službu za odnose s korisnicima na email prodaja@art.ba, gdje ćete navesti koji naručeni artikal otkazujete. Ako ste platili artikal prilikom narudžbe novac za otkazanu narudžbu će biti vraćen na Vaš račun u skladu sa propisima banaka i online servisa za plaćanje.

Da li mogu zamijeniti naručeni proizvod?

Naručeni proizvod možete vratiti u slučaju kada ne odgovara model ili veličina proizvoda i u tom slučaju troškove transporta snosi kupac. Prije povratata potrebno je informisati Articoolisan online shop o povratu robe na email prodaja@art.ba. U slučaju da kupac dobije proizvod sa greškom troškove transporta snosi Articoolisan.

Articoolisan zadržava pravo da ne primi reklamirani proizvod ako se vrati u korištenom stanju.

Da li mogu naručiti samo canvas i samo poster bez rama?

Možete naručiti canvas i poster bez rama. Za takvu narudžbu potrebno je da nam se obratite na email prodaja@art.ba.

Da li mogu mijenjati boje na art print radovima?

Da, možemo napraviti prilagodbe boja na svim radovima. Za takvu narudžbu potrebno je da kliknite na link PRILAGODBA.

Koji materijali se koriste za izradu art print radova?

Svi canvas radovi su printani vrhunskom tehnologijom na visokokvalitetnom canvas platnu koje je zategnuto na blind ram.

Svi poster radovi su printani vrhunskom tehnologijom na visokokvalitetnom photo papiru. Ramovi su izrađeni od pravog drveta, lakirani bojom, a print je zaštićen staklom debljine 2mm s prednje strane i drvenom pločom sa stražnje strane.

Da li radite uređenje prostora?

Da. Za takvu narudžbu potrebno je da nam se obratite na email prodaja@art.ba.

Da li radite grafički i web dizajn?

Articooolisan čini više kreativnih odijela

a) Art.ba Online Shop – www.art.ba

b) Articoolisan Creative Studio  – www.articoolisan.com

c) Studio Colab – www.colab.ba

Articoolisan Creative Studio već godinama kreira jedinstvene web stranice, grafički dizajn i koncepte za mnoge klijente.